Najnovšie recenzie zo sekcie Dózy na potraviny
- pekné, kvalitné, spĺňajú účel
Ja pouzivam boxi na zakusky a umiestnujem ich v chladnicke a zakusky vydrzia dlho cerstve
Nádoba dobre slúži na nosenie obedu do práce veľkosť je taká akurát.
- naozaj kvalitne sklo
- Možnosť oddeliť silikónové tesnenie od veka a pekne to vyčistiť
- Prakticky termoobal
- Komory sú perfektne oddelene, nič sa nemieša
- Veko nepreteka (nebojim sa hodiť do kabelky)
- Možnosť zapekat priamo v tejto miske takze ušetrite špinavy riad od varenia
- Vhodná veľkosť akurát na 1 porciu
- Vyššia hmotnosť (prázdne majú asi 400g)
- Nemožno ich prázdne skladať do seba takze zaberajú dosť miesta v skrinke
- Vyššia cena
Mám už 9ks rôznych doz od tejto značky, až na spomínané nedostatky si ich neviem vynachváliť.
- Nepretekaju
- kvalitne sklo (veko je plastove - mne to takto vyhovuje keďže plast neprichádza až tak do kontaktu s jedlom)
- Primeraná veľkosť na jednu porciu
- vlastnim už aj rovnaké krabičky s predelmi (viackomorove) ak si chcete oddeliť napríklad salat, maso a prilohu ; bol k tomu setu aj termoobal a obal na pribor)
- Daju sa použiť ako zapekacia miska takze si môžete pripraviť jedlo rovno v nej
- Daju sa rozmotovať - oddeliť silikónové tesnenie od veka - a pekne vyčistiť
- Borosilikatove sklo je naozaj ťažké, prázdne dozy majú asi 400g
- Oproti plastovým sa nedajú až tak skladať do seba a teda zaberajú viac miesta v skrinke (viackomorove sa nedajú skladat do seba vôbec)
- Chodí to zabalené iba v kartonovej krabici - trosku som sa bála keď som to preberala od kuriéra ale nič sa nerozbilo, bud kvalitne sklo alebo dávali pri preprave extra pozor
- Vyššia cena
Mám už 3 sety (9 krabičiek) a asi objednam ešte ďalšie keďže zvyknem pripravovať jedlo na 2-3 dni vopred vramci šetrenia času
Najväčšou nevýhodou je vysoka cena (v hypermarketoch majú podobne dozy za tretinovú cenu ale kvalitu neviem porovnať)
Pekný, vhodný materiál aj farebne zaujímavý.... Vhodné veko.
- Sklenené nádoby
- Plastové veká sú pevné
- Tesní dobre
- Zámky veka sú na pántoch
- Celkovo pôsobí veľmi kvalitne
- Pumpa dobíjatelná cez USB-C
- Jednoduché používanie
- Nádoby sa nedajú stohovať na seba
- Spľňa potreby na čo je určený
Žiadne
- Vynikajúce pre obedy do práce. Lepšie ako plastové
stále sa mi páčila takáto dóza, konečne ju mám
- Kvalitný materiál
- viecko dobre drzi ale da sa aj lahko otvorit
- ziadne bubliny v skle
- prakticka velkost
- viecko je plastove a drsna strana klasickej kuchynskej hubky na nom nechala uplne skrabance, po prvom umyti to vyzera ako 20 rocna doza po babicke
- Veľmi praktická dóza, kvalitné hrubšie sklo, veľa možností použitia. S výrobkom som spokojná.
- nemá
Táto dóza je ozdobou mojej kuchyne, určite dokúpim aj ďalšie . Porcelán je kvalitný a dubový vrchnák je krásny a pohodlne ľahko sa otvára . Najlepšia dóza akú som kedy mala.
- skladné
- dizajnovka
- pekný design
- žiadna
- pekný design, kvalitný uzáver
- Ĺahký
- veľmi pekný dizajn
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »